M’atreveixo a dir-te que el dia d’aquest any en el que més em va costar dormir, va ser el mateix en el que vam fer aquesta foto a TDT TvGirona Ahir va fer just una setmana 😂

I no només per els nervis previs, que no eren pocs. Sinó per la impressió de veure’m a mi mateixa a la tele, per tots els missatges que vaig rebre en conseqüència per part de la família, d’amics/gues o de clients/es que formen part del taller (sense vosaltres tot això no seria possible). Tinc el plaer d’estar envoltada de persones molt boniques ✨

Agrair enormement al Col·lectiu de Dones de Sant Narcís per plantejar-me el fet d’estrenar-me com a tallerista de joieria. Mai m’hagués imaginat fent de “profe” però lo d’afrontar reptes i sortir de la zona de confort va molt amb mi i em vaig llançar a la piscina jajajajjaa

Gràcies Maria del Col·lectiu per donar-me a més la oportunitat de parlar del meu projecte a TV Girona, que alhora m’ha permès visibilitzar que els valors ètics, en el món de la joieria, també són possibles 💚💍

 

Espero que ben aviat puguem reprendre les classes! 

T’interessa veure l’entrevista? Pots fer-ho entrant al següent enllaç 🎬 (minut 11)