Política de reemborsaments i devolucions

CONDICIONS DE COMPRA I POLÍTICA D’ENVIAMENTS I DEVOLUCIONS

Marta Rodríguez Viladés amb NIF 40339313G, com a representant de la marca comercial, i d’ara endavant, Marta Joieria Artística, amb domicili a C/Major, 338, 2ºD Salt (Girona), amb aquest acord estableixo les següents condicions de compra pels diferents productes i/o serveis oferts al portal web.

Per altra banda, com a client et compromets a acceptar les clàusules detallades a continuació en el moment de la compra de qualsevol dels productes i/o serveis oferts.

COMPRA:

A Marta Joieria Artística trobaràs dues línies de joies. Per una banda, les joies úniques i personalitzades les quals seran tractades de manera individualitzada. El disseny, pressupost i termini d’entrega seran pactats en cada cas particular.

També t’oferim la línia de col·leccions i altres articles relacionats que tens a la teva disposició a la botiga online, o de manera física al taller/showroom amb seu al domicili esmentat anteriorment concertant una cita prèvia. Cadascun dels articles de la botiga té especificat el preu i la disponibilitat, ja que aquest últim pot variar en funció de l’estoc i del temps de la seva fabricació en el cas que no hi hagi estoc disponible. A Marta Joieria Artística ens comprometem a tramitar la teva comanda entre 1 i 3 dies laborables des del moment que el producte estigui en estoc.

En el moment d’efectuar la compra, a l’apartat web hi tens la descripció de l’article, el manteniment d’aquest i pots escollir com vols la joia (la seva mida, com ho vols muntat i els acabats disponibles). Un cop triat com la vols, podràs afegir-la al carret, i finalitzar la teva compra o seguir comprant si així ho desitges.

Si necessites saber quina és la mida del teu anell, trobaràs una plantilla descarregable al portal web. El sistema que fem servir és el Tatum. Si tens qualsevol pregunta no dubtis a adreçar la teva consulta a marta@joieriaartistica.com perquè et puguem ajudar.

QUALITAT:

Totes les nostres joies són úniques, estan fetes a mà desde el seu disseny fins la seva elaboració i estan treballades una a una. És per aquest motiu que les fotografies poden diferir de la joia original, cada joia és única i irrepetible (no solem treballar amb motlles), la qual cosa les fa encara més especials.

Ens agrada la feina ben feta, per això treballem sempre amb plata de llei i or de 18 o 24Kt en la totalitat de la joia. A aquest portal web no trobaràs joies fabricades amb llautó i banys de plata o or. Hi trobaràs joies de qualitat treballades amb tot l’amor del món allunyades del consum massiu. Treballem amb produccions a petita escala perquè creiem fermament amb el consum responsable. I ho fem de manera sostenible, oferint també treballar amb plata u or reciclat i amb materials lliures de conflicte. Entre tots podem aconseguir un gran canvi. Ens ajudes?

PAGAMENT:

Pots realitzar les teves compres amb targeta de crèdit/dèbit mitjançant la passarel·la de pagament virtual del Banco Sabadell Atlántico. S’accepta Visa/Visa Electron i Mastercard/Maestro. La teva compra s’efectuarà de manera segura, ja que les dades es transmeten de forma encriptada mitjançant protocols SSL i TLS (Comerç Electrònic Segur). Tots els titulars de targetes de crèdit i dèbit són objecte de validació i autorització per tal de garantir la seguretat de la compra i evitar possibles fraus.

També pots fer una transferència al compte indicat al portal web. Un cop feta la transferència, caldrà enviar-ne un comprovant per correu electrònic a marta@joieriaartistica.com per validar la comanda. Si en el termini de 10 dies naturals no s’ha efectuat, la transferència la comanda quedarà anul·lada. Si tens qualsevol consulta, no dubtis a posar-te en contacte i t’ho resoldrem el més ràpid possible.

En ambdós casos es considerarà efectiva la compra en el moment que tinguem confirmació bancària del pagament.

Els preus inclouen en tots els casos l’Impost sobre Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.

ENVIAMENT:

La compra es considerarà efectiva en el moment en que tinguem confirmació bancària del pagament. Dins del termini de fabricació/lliurament establert i pactat prèviament (segons l’estoc o el temps d’elaboració de la joia) Marta Joieria Artística procedirà a fer l’entrega a l’empresa de missatgeria corresponent, moment en el qual se’t facilitarà el nº d’enviament perquè en puguis fer un seguiment del paquet. L’empresa de missatgeria t’efectuarà l’entrega de dilluns a divendres, en un període d’entre 24-48h a l’adreça que ens hagis facilitat. L’adreça d’enviament pot no ser la mateixa que l’adreça de facturació.

Si necessites un enviament urgent, posa’t prèviament en contacte amb nosaltres per consultar condicions i tarifes.

Quan es tracti de comandes personalitzades o que pel seu disseny impliqui un termini de lliurament més llarg, l’usuari podrà fer un seguiment de les fotos del procés de fabricació a través de la pàgina web o bé mitjançant contacte directe amb la titular del portal web de la manera que li sigui més còmode (mail o whatsapp).

Les despeses d’enviament son GRATUITES.

Les Illes Canàries, Ceuta i Melilla no formen part del territori duaner de la UE, de manera que els enviaments poden estar subjectes a impostos i/o aranzels que haurà d’assumir íntegrament el destinatari de la comanda.

Marta Joieria Artística no es fa responsable dels costos addicionals de duanes ni aranzels. Ni els retards en les entregues de les comandes per causes alienes a l’empresa per dades del destinatari incomplerts o erronis.

GARANTIA:

Totes les joies de Marta Joieria Artística estan fetes de manera artesana treballades una a una, i garantim la màxima qualitat del procés de fabricació i dels materials utilitzats. No obstant, si trobes algun defecte de fabricació o algun desperfecte (quedant exclòs el desgast de la joia, ús o manipulació inadequats, cops o defectes que no siguin un defecte de fabricació) comunica-ho de seguida a marta@joieriaartistica.com.

CANVIS I DEVOLUCIONS

En compliment de la Llei General per la Defensa dels Consumidors i Usuaris (3/2014 del 27 de març del 2014), t’informem sobre els teus drets de desistiment com a client.

Si per qualsevol motiu no estàs satisfet/a amb la teva comanda, tens un termini de 14 dies naturals des de la data de recepció del mateix per exercir el teu dret de desistiment. Els articles hauran d’estar en perfectes condicions, dins del seu packaging original i amb el tiquet/factura de compra que s’adjunta amb la comanda. Els costos de devolució o canvi seran a càrrec del comprador, exceptuant el cas que el producte sigui defectuós, cas en el que Marta Joieria Artística assumirà la despesa. Per poder realitzar la devolució et demanem que ens envii’s un correu a marta@joieriaartistica.com per facilitar-te el document de desistiment. Si es detecta que la joia ha sigut utilitzada es cancel·larà el canvi/devolució.

Passat aquest termini de 14 dies naturals no podrem admetre devolucions. Queden excloses les devolucions d’encàrrecs de joies personalitzades. Desde Marta Joieria Artística ens reservem el dret de rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini fixat, o de productes que no es trobin en les mateixes condicions en les que van ser enviats.

Un cop rebuda la devolució, i en cas que sigui procedent, reemborsarem l’import cobrat en un termini màxim de 30 dies, i en la mateixa forma i condicions que es va utilitzar en el pagament.