Contacta amb mi

Si tens algun dubte, vols demanar un pressupost o explicar-me la teva idea, omple el formulari de contacte i em posaré en contacte amb tu el més aviat que pugui.

També pots contactar a través del correu electrònic, del telèfon/whatsapp especificat aquí baix, i per xarxes socials.

compartir marta joieria artistica instagram

Marta Rodríguez Viladés
636 918 429
marta@joieriaartistica.com

joieria artística marta girona
marta rodriguez joieria artistica
Hola, sóc la Marta

Doncs bé, lluitant contra la vergonya, aquesta de la foto sóc jo. Una emprenedora feliç enamorada del seu projecte. M’agraden les coses amb un valor afegit, perquè tenen una essència especial que les fa úniques. Per això m’agrada treballar a mà cadascuna de les meves joies, cuidant tots els detalls.

Vaig iniciar aquesta aventura l’any 2011. Des de llavors, no he parat de formar-me en diferents tècniques, estant en constant evolució i aprenentatge per poder-vos oferir cada vegada un ventall més ampli de possibilitats.

Em fa molt feliç quan confieu en mi quan heu de fer un regal especial. Aquests moments en els que expliqueu tot el que voleu transmetre en una joia, i sobretot les vostres cares d’emoció quan veieu el resultat final. Perquè l’emoció i el record de regalar (o regalar-te) una joia personalitzada que explica la teva història... no s’oblida mai més.

Si necessites que et doni un cop de mà, no dubtis a omplir el formulari de contacte.

joies
dissenyades
i elaborades
amb passió
marta joieria artistica marta joieria artistica marta joieria artistica marta joieria artistica marta joieria artistica