L’autoexigència forma part de mi. A vegades em dificulta la vida, però també he de reconèixer que és el que més em fa créixer i voler seguir millorant contínuament.

Feia massa temps que anava al darrere de tenir més garanties sobre els materials que faig servir al taller. A l’estiu del 2020 em vaig posar per primera vegada en contacte amb la Carmen de Ethical Gemstones of the World per comprar-li algunes de les belleses que tenia 💚

Vaig començar fent-les servir en alguns encàrrecs personalitzats especials.

Poder fer servir gemmes ètiques i traçables em semblava una molt bona manera de seguir aportant el meu granet de sorra per intentar revertir el mal que ha fet el sector de la joieria durant anys ✨

Amb aquestes gemmes recolzem les comunitats mineres artesanals, cuidem el medi ambient i tenim garanties que el seu origen és ètic i la constància de la seva traçabilitat 🌎

A dia d’avui, desde el passat hivern 2021, acompanyen les noves col·leccions multiposició. Em sembla la millor forma de seguir sumant valor a aquestes col·leccions tan especials 🥰

I com no segueixo i seguiré tramant canvis i millores, que encara que semblin petits, en realitat són molt grans. Segueixo avançant per a poder oferir sempre el millor, tant a tu com al món que volem 💗