• La Uvarovita és un mineral molt escàs. Per això aquesta és una joia molt especial. D'un color verd intens i amb les cristal·litzacions que caracteritzen la Uvarovita, sens dubte no deixarà a ningú igual. Penjoll fet a mà en plata de 1ª llei. La cadena, que li dóna un toc molt elegant, és de Plata i Ruteni. Amb propietats relaxants, estimula el xacra cor i sol ser utilitzada com a amulet per atraure les forces espirituals i vincular l'ànima amb la seva naturalesa universal. 
  • La Uvarovita és un mineral molt escàs. Per això aquesta és una joia molt especial. D'un color verd intens i amb les cristal·litzacions que caracteritzen la Uvarovita, sens dubte no deixarà a ningú igual. Polsera feta totalment a mà en plata de 1ª llei envellida.  Amb propietats relaxants, estimula el xacra cor i sol ser utilitzada com a amulet per atraure les forces espirituals i vincular l'ànima amb la seva naturalesa universal. 

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top