AVÍS LEGAL

1. Objecte i acceptació

El present avís legal regula l’ús del nostre portal web, del que és titular Marta Rodríguez Viladés. La navegació per el portal web Marta Joieria Artística propietat de la titular esmentada anteriorment s’atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació de totes les reserves en el present Avís Legal, que poden ser modificacions. Vostè té la obligació de fer un correcte ús del portal web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal. Vostè respondrà davant la titular o davant de tercers, de qualsevol que siguin els danys i perjudicis que es puguin causar com resultat de l’incompliment de dita obligació.

2. Identificació i comunicacions

Marta Rodríguez Viladés, en compliment de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, dels serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic:

 • La seva denominació social és: Marta Rodríguez Viladés
 • El seu CIF és: 40339313G
 • El domicili social està a: Carrer Major, 338 – CP/17190 – Salt (Girona)

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte especificats a la política de privacitat.

Totes les notificacions i comunicacions que es realitzen amb Marta Rodríguez Viladés es consideren eficaces, tots els efectes, sempre i quan es realitzin per els mitjans especificats anteriorment.

3. Condicions d’accés i utilització

El portal web i els seus serveis són de lliure accés, no obstant, Marta Rodríguez Viladés condiciona la utilització d’alguns serveis prestats en el seu lloc web a la prèvia cumplimentació del formulari corresponent.

Vostè garanteix la autenticitat i l’actualitat de totes aquelles dades que es comuniquin amb la titular i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que es realitzin.

Vostè es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de Marta Joieria Artística (amb nom fiscal: Marta Rodríguez Viladés) i a no emprar-los entre altres a:

 • Difondre continguts, delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o l’ordre públic.
 • Introduïr a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de la empresa, la seva titular o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés a altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant l’ús dels recursos informàtics a través dels que Marta Rodríguez Viladés presta els seus serveis.
 • Intentar accedir a dades d’altres persones o àrees restringides dels sistemes informàtics de l’empresa o de tercers, i en el seu cas, extreure informació.
 • Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de Marta Rodríguez Viladés o de tercers.
 • Suplantar la identitat d’altres usuaris, de les administracions públiques o de tercers.
 • Reproduir, copiar, distribuir, posar una disposició o qualsevol altre forma, automàticament, transformar o modificar els continguts, a menys que es conti amb l’autorització del titular.
 • Recavar dades amb finalitats publicitàries i de remetre publicitat de qualsevol tipus i comunicacions amb finalitat de venta o altres de naturalesa comercial sense sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia software, així com el seu disseny gràfic i codis font, tenen una obra en el seu poder, son propietat de Marta Rodríguez Viladés, sense que pugui entendre’s com a cedits cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de lo estrictament necessari per el correcte ús de la web.

En definitiva, vostè pot accedir a aquest lloc web, pot visualitzar els continguts i les declaracions, en el seu cas, les còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits, es converteixin en un servidor. No se’n farà cap tipus d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol tipus que aparegui al lloc web son propietat de Marta Rodríguez Viladés, sense que pugui entendre’s que l’ús o l’accés del mateix s’atribueixi el dret dels mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi sigut expressament autoritzat per la titular dels drets d’explotació, queden prohibits.

L’establiment d’un híper enllaç no implica en cap cas, l’existència de les relacions entre Marta Rodríguez Viladés i el propietari del lloc web en la que s’estableixi l’acceptació i aprovació dels productes o serveis de la titular. Aquelles persones que s’hagin establert correctament en el seu lloc determinat prèviament, hagin sigut autoritzats per Marta Rodríguez Viladés. En tot cas, l’híper enllaç utilitzarà l’enllaç a la pàgina d’inici del nostre lloc web, sota les mateixes directrius sobre falses declaracions, dades inexactes o correctes, continguts il·lícits i/o contraris a les bones costums i a l’ordre públic.

4. Exclusió de garanties i de responsabilitat

Marta Rodríguez Viladés exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat per els danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

 • La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l’existència dels vicis i els defectes de tota classe de continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició als que s’ha accedit a través del lloc web o dels serveis que ofereixen.
 • La presència de virus o d’altres elements en els continguts que es puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
 • L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, ja en el model exemplificatiu, Marta Rodríguez Viladés no es fa responsable dels resultats dels drets de propietat o dels drets de propietat intel·lectual i industrial, els secrets, drets a l’honor, la intimitat personal i familiar, la pròpia imatge, així com la norma. En matèria de competència delleial i publicitat il·lícita.
  Així mateix, la titular declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es troba fora d’aquesta web i que no està gestionada directament per el nostre webmàster. La funció dels enllaços que apareixen en aquesta web és la de les dades que es deriven a la existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. Marta Rodríguez Viladés no garanteix ni es responsabilitza del funcionament ni de l’accessibilitat dels llocs enllaçats. El que sí, serà responsable del resultat obtingut. La titular no es responsabilitza de l’establiment d’híper vincles per part de tercers.

5. Procediment en cas de realització d’activitats de caràcter il·lícit

En el cas que vostè o un tercer consideri que existeixen drets o circumstàncies que revelen el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la relació de qualsevol activitat en les pàgines web incloses en el lloc web, haurà de posar-se en contacte amb Marta Rodríguez Viladés, identificant-se degudament, especificant les suposades infraccions i declarant expressament i sota la seva responsabilitat que la informació proporcionada en la notificació és exacta.

Per tota la litigiosa part de la pàgina web de Marta Joieria Artística (nom fiscal: Marta Rodríguez Viladés), serà l’aplicació de la llei espanyola, la competència dels Jutjats i Tribunals més propers a la seu d’Espanya.

6. Publicacions

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix a la publicitat legal de les lleis, normatives, plànols, disposicions generals i actes que es produeixen formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que son l’únic instrument que dóna fe a la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web, deu entendre’s con una guia sense propòsit de validesa legal.