Contacta amb mi

Si tens algun dubte, vols demanar un pressupost o explicar-me la teva idea, omple el formulari de contacte i em posaré en contacte amb tu el més aviat que pugui.

També pots contactar a través del correu electrònic, del telèfon/whatsapp especificat aquí baix, i per xarxes socials.

compartir marta joieria artistica instagram

Marta Rodríguez Viladés
636 918 429
marta@joieriaartistica.com

joieria artística marta girona

MARE marta joieria artistica  MARE  MARE marta joieria artistica

En estoc
MARE

Mare només n'hi ha una, i mereix tot lo bo. Polsera feta totalment a mà en plata de 1ª llei.

Muntada amb cadeneta de plata. Si ho desitges, la pots personalitzar amb el seu nom, o fer-lo penjoll. Si li vols fer més especial encara, omple el formulari de contacte i explica'm la teva idea.

96€ Iva inclòs

Com la vols?

Llargada
Quantitat
Comparteix

compartir marta joieria artistica

Manteniment

Per evitar que se'ns deteriorin les joies les hem de mantenir allunyades de productes químics com perfums i laques. També és important el lloc on les guardem, allunyant-les tot el que ens sigui possible d'humitat (evitar guardar-les al bany), de pols i de llum directe (evitar deixar-les directament sobre la tauleta o una lleixa). Quan tenen acabat brillant les podem netejar amb aigua calenta i un sabó amb ph neutre. Si cal podem ajudar-nos d'un raspall de dents vigilant de no ratllar-les, un cop netes eixugar-les bé amb un drap de cotó. Si l'acabat és mat ho podem netejar amb bicarbonat (bé a raig d'aigua o bé en sec fregant directament amb el bicarbonat) amb l'ajuda d'un raspall de dents. Un cop netes esbandir-les amb aigua i eixugar-les bé.

Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica  Articles de la mateixa col·lecció  Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica

MARE
MARE
96€
Polsera

També et pot agradar marta joieria artistica  També et pot agradar  També et pot agradar marta joieria artistica

Penjoll Bella Dona
Penjoll Bella Dona
69€
Penjoll