Contacta amb mi

Si tens algun dubte, vols demanar un pressupost o explicar-me la teva idea, omple el formulari de contacte i em posaré en contacte amb tu el més aviat que pugui.

També pots contactar a través del correu electrònic, del telèfon/whatsapp especificat aquí baix, i per xarxes socials.

compartir marta joieria artistica instagram

Marta Rodríguez Viladés
636 918 429
marta@joieriaartistica.com

joieria artística marta girona

BOLETES marta joieria artistica  BOLETES  BOLETES marta joieria artistica

En estoc
BOLETES

Anell de la col·lecció " Boletes". Fet en plata de llei. Pel seu disseny és imprescindible saber la mida del dit, ja que no s’hi pot posar una base ajustable. Es pot escollir entre tres mides: Dimensions aproximades anell prim: 0’4cm d’ample. Dimensions aproximades anell mig: 0’7cm d’ample. Dimensions aproximades anell ample: 1cm d’ample.

57€ Iva inclòs

Com el vols?

Mida base anell
Acabat
Ample
Quantitat

Com puc saber la mida del meu anell?

Descarregar la plantilla aquí
Comparteix

compartir marta joieria artistica

Manteniment

Per evitar que se'ns deteriorin les joies les hem de mantenir allunyades de productes químics com perfums i laques. També és important el lloc on les guardem, allunyant-les tot el que ens sigui possible d'humitat (evitar guardar-les al bany), de pols i de llum directe (evitar deixar-les directament sobre la tauleta o una lleixa). Quan tenen acabat brillant les podem netejar amb aigua calenta i un sabó amb ph neutre. Si cal podem ajudar-nos d'un raspall de dents vigilant de no ratllar-les, un cop netes eixugar-les bé amb un drap de cotó. Si l'acabat és mat ho podem netejar amb bicarbonat (bé a raig d'aigua o bé en sec fregant directament amb el bicarbonat) amb l'ajuda d'un raspall de dents. Un cop netes esbandir-les amb aigua i eixugar-les bé.

Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica  Articles de la mateixa col·lecció  Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica

BOLETES
BOLETES
57€
Anells
BOLETES
BOLETES
69€
Polsera
BOLETES
BOLETES
66€
Arracades

També et pot agradar marta joieria artistica  També et pot agradar  També et pot agradar marta joieria artistica

BOLETES
BOLETES
69€
Polsera