Contacta amb mi

Si tens algun dubte, vols demanar un pressupost o explicar-me la teva idea, omple el formulari de contacte i em posaré en contacte amb tu el més aviat que pugui.

També pots contactar a través del correu electrònic, del telèfon/whatsapp especificat aquí baix, i per xarxes socials.

compartir marta joieria artistica instagram

Marta Rodríguez Viladés
636 918 429
marta@joieriaartistica.com

joieria artística marta girona

PAPALLONA marta joieria artistica  PAPALLONA  PAPALLONA marta joieria artistica

Disponibilitat alta
PAPALLONA
Anell de la col·lecció " Papallona ". Fet en plata de llei. Pel seu disseny és imprescindible saber la mida del dit, ja que no s’hi pot posar una base ajustable. Dimensions aproximades anell petit: 2cm de llarg x 2’2cm d’ample Dimensions aproximades anell gran: 4’5cm de diàmetre x 5 cm de llarg.
62€ Iva inclòs

Com el vols?

Mida base anell
Quantitat

Com puc saber la mida del meu anell?

Descarregar la plantilla aquí
Comparteix

compartir marta joieria artistica

Manteniment

Per evitar que se'ns deteriorin les joies les hem de mantenir allunyades de productes químics com perfums i laques. També és important el lloc on les guardem, allunyant-les tot el que ens sigui possible d'humitat (evitar guardar-les al bany), de pols i de llum directe (evitar deixar-les directament sobre la tauleta o una lleixa). Quan tenen acabat brillant les podem netejar amb aigua calenta i un sabó amb ph neutre. Si cal podem ajudar-nos d'un raspall de dents vigilant de no ratllar-les, un cop netes eixugar-les bé amb un drap de cotó. Si l'acabat és mat ho podem netejar amb bicarbonat (bé a raig d'aigua o bé en sec fregant directament amb el bicarbonat) amb l'ajuda d'un raspall de dents. Un cop netes esbandir-les amb aigua i eixugar-les bé.

Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica  Articles de la mateixa col·lecció  Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica

PAPALLONA
PAPALLONA
70€
Arracades
PAPALLONA
PAPALLONA
68€
Penjoll
PAPALLONA
PAPALLONA
62€
Anells

També et pot agradar marta joieria artistica  També et pot agradar  També et pot agradar marta joieria artistica

ESPIADIMONIS
ESPIADIMONIS
67€
Arracades