Contacta amb mi

Si tens algun dubte, vols demanar un pressupost o explicar-me la teva idea, omple el formulari de contacte i em posaré en contacte amb tu el més aviat que pugui.

També pots contactar a través del correu electrònic, del telèfon/whatsapp especificat aquí baix, i per xarxes socials.

compartir marta joieria artistica instagram

Marta Rodríguez Viladés
636 918 429
marta@joieriaartistica.com

joieria artística marta girona

PAPALLONA marta joieria artistica  PAPALLONA  PAPALLONA marta joieria artistica

Disponibilitat alta
PAPALLONA
Penjoll de la col·lecció " Papallona ". Fet en plata de llei. Està muntat amb cuir tot i que si així es desitja es pot muntar amb cadena de plata o cadena de plata i ruteni (la modificació d'algunes característiques poden afectar al preu final del producte). En tots els casos els terminals i mosquetó del penjoll són de plata. Dimensions aproximades: 3’6 d’ample x 2’8cm de llarg.
68€ Iva inclòs

Com el vols?

Muntat amb:
Llargada
Quantitat
Comparteix

compartir marta joieria artistica

Manteniment

Per evitar que se'ns deteriorin les joies les hem de mantenir allunyades de productes químics com perfums i laques. També és important el lloc on les guardem, allunyant-les tot el que ens sigui possible d'humitat (evitar guardar-les al bany), de pols i de llum directe (evitar deixar-les directament sobre la tauleta o una lleixa). Quan tenen acabat brillant les podem netejar amb aigua calenta i un sabó amb ph neutre. Si cal podem ajudar-nos d'un raspall de dents vigilant de no ratllar-les, un cop netes eixugar-les bé amb un drap de cotó. Si l'acabat és mat ho podem netejar amb bicarbonat (bé a raig d'aigua o bé en sec fregant directament amb el bicarbonat) amb l'ajuda d'un raspall de dents. Un cop netes esbandir-les amb aigua i eixugar-les bé.

Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica  Articles de la mateixa col·lecció  Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica

PAPALLONA
PAPALLONA
70€
Arracades
PAPALLONA
PAPALLONA
68€
Penjoll
PAPALLONA
PAPALLONA
62€
Anells

També et pot agradar marta joieria artistica  També et pot agradar  També et pot agradar marta joieria artistica

BOLETES
BOLETES
57€
Anells