Contacta amb mi

Si tens algun dubte, vols demanar un pressupost o explicar-me la teva idea, omple el formulari de contacte i em posaré en contacte amb tu el més aviat que pugui.

També pots contactar a través del correu electrònic, del telèfon/whatsapp especificat aquí baix, i per xarxes socials.

compartir marta joieria artistica instagram

Marta Rodríguez Viladés
636 918 429
marta@joieriaartistica.com

joieria artística marta girona

ESPIADIMONIS marta joieria artistica  ESPIADIMONIS  ESPIADIMONIS marta joieria artistica

Descatalogat
ESPIADIMONIS

Símbol del poder de l'evolució.

Es diu que les libèl·lules ténen la sabiesa de la transformació i l'adaptabilitat a la vida. "Espiadimonis" és una col·lecció homenatge a la resiliència, dissenyada com a símbol d'empoderament. 

Penjoll fet a mà en plata de 1ª llei. Dimensions aproximades: 3’4cm de diàmetre. A la foto el penjoll està muntat amb cuir i terminals i mosquetó de plata, però en el procés de compra pots triar-lo muntat amb cadena de plata.

 

Penjoll de la col·lecció "Espiadimonis". Fet en plata de llei esmerilada i oxidada. Està muntat amb cuir tot i que si així es desitja es pot muntar amb cadena de plata o cadena de plata i ruteni (la modificació d'algunes característiques poden afectar al preu final del producte). En tots els casos els terminals i mosquetó del penjoll són de plata. Dimensions aproximades: 3’4cm de diàmetre.

62€ Iva inclòs

Com el vols?

Muntat amb:
Llargada
Quantitat
Comparteix

compartir marta joieria artistica

Manteniment

Per evitar que se'ns deteriorin les joies les hem de mantenir allunyades de productes químics com perfums i laques. També és important el lloc on les guardem, allunyant-les tot el que ens sigui possible d'humitat (evitar guardar-les al bany), de pols i de llum directe (evitar deixar-les directament sobre la tauleta o una lleixa).

Quan tenen acabat brillant les podem netejar amb aigua calenta i un sabó amb ph neutre. Si cal podem ajudar-nos d'un raspall de dents vigilant de no ratllar-les, un cop netes eixugar-les bé amb un drap de cotó. Si l'acabat és mat ho podem netejar amb bicarbonat (bé a raig d'aigua o bé en sec fregant directament amb el bicarbonat) amb l'ajuda d'un raspall de dents. Un cop netes esbandir-les amb aigua i eixugar-les bé. En el cas de les joies amb acabat oxidat no necessiten manteniment per el seu aspecte envellit, però serà important mantenir-les allunyades del contacte directe amb altres joies per evitar que se’ns ratlli la pàtina, i també per evitar que aquesta ens oxidi la resta de joies de plata que hi tinguem a prop.

Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica  Articles de la mateixa col·lecció  Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica

També et pot agradar marta joieria artistica  També et pot agradar  També et pot agradar marta joieria artistica

QUARS ROSA
QUARS ROSA
80€
Polsera
SANT JORDI
SANT JORDI
96€
Polsera
LABRADORITA
LABRADORITA
105€
Penjoll