Contacta amb mi

Si tens algun dubte, vols demanar un pressupost o explicar-me la teva idea, omple el formulari de contacte i em posaré en contacte amb tu el més aviat que pugui.

També pots contactar a través del correu electrònic, del telèfon/whatsapp especificat aquí baix, i per xarxes socials.

compartir marta joieria artistica instagram

Marta Rodríguez Viladés
636 918 429
marta@joieriaartistica.com

joieria artística marta girona

MANDALA marta joieria artistica  MANDALA  MANDALA marta joieria artistica

En estoc
MANDALA

Les mandales representen l'harmonia i la inmensitat de l'univers.

En la cultura oriental s'utilitzen per calmar els pensaments i la ment, amb la intenció d'aconseguir un estat de meditació. 

Aquestes arracades han estat dissenyades per portar-nos a l'aquí i ara, sense deixar-nos endur per el ritme frenètic del dia a dia. ~Atura't, agafa aire i treu-lo lentament. Permet-te gaudir dels petits moments, que segur que això tan urgent...no és vital ;-) ~

Dissenyades en 3D i treballades a mà al taller (Salt-Girona) en plata de 1ª llei. 

124€ Iva inclòs

Com les vols?

Quantitat
Comparteix

compartir marta joieria artistica

Manteniment

Per evitar que les joies es deteriorin, procura mantenir-les allunyades de productes químics com perfums i laques. És important que estiguin en un lloc sec (evita guardar-les al bany), sense pols i evitant que hi toqui la llum directe (evita deixar-les sobre la tauleta o una lleixa). Mantindran el seu bon aspecte si les guardes dins una capseta o joier.

Si la joia té un acabat brillant, les pots netejar amb aigua calenta i sabó de ph neutre. Si cal pots ajudar-te d'un raspallet, vigilant de no ratllar-les. Un cop netes eixuga-les bé amb un drap de cotó suau. Si la joia és mat ho pots netejar amb bicarbonat, bé a raig d'aigua o bé en sec fregant directament amb el raspall. Un cop netes, esbandeix-les amb aigua i eixugar-les bé.

Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica  Articles de la mateixa col·lecció  Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica

MANDALA
MANDALA
124€
Arracades

També et pot agradar marta joieria artistica  També et pot agradar  També et pot agradar marta joieria artistica

SANT JORDI
SANT JORDI
96€
Polsera