Contacta amb mi

Si tens algun dubte, vols demanar un pressupost o explicar-me la teva idea, omple el formulari de contacte i em posaré en contacte amb tu el més aviat que pugui.

També pots contactar a través del correu electrònic, del telèfon/whatsapp especificat aquí baix, i per xarxes socials.

compartir marta joieria artistica instagram

Marta Rodríguez Viladés
636 918 429
marta@joieriaartistica.com

joieria artística marta girona

DESIG (circonita) marta joieria artistica  DESIG (circonita)  DESIG (circonita) marta joieria artistica

En estoc
DESIG (circonita)

Aquesta és una col·lecció de celebració. Si fa uns anys hagués demanat un desig, hagués sigut sens dubte poder-me dedicar al que més m'agrada del món. Avui celebro que fa 8 anys que vaig començar aquesta aventura. I tu, quin desig demanes? 

Arracades dissenyades en 3D i treballades a mà al taller. Fetes en plata de 1ª llei i circonita de 6mm de diàmetre talla brillant. De llarg total mesuren 6cm.

Combina-les amb el color que més t'agradi, o personalitza-les amb la pedra que més t'agradi segons les seves propietats*.

*Si vols variar la llargada de les arracades o personalitzar-les amb una pedra preciosa en concret, omple el formulari de contacte per poder mirar l'estoc i fer-te pressupost. 

109€ Iva inclòs

Com les vols?

Color
Quantitat
Comparteix

compartir marta joieria artistica

Manteniment

Per evitar que les joies es deteriorin, procura mantenir-les allunyades de productes químics com perfums i laques. És important que estiguin en un lloc sec (evita guardar-les al bany), sense pols i evitant que hi toqui la llum directe (evita deixar-les sobre la tauleta o una lleixa). Mantindran el seu bon aspecte si les guardes dins una capseta o joier.

Si la joia té un acabat brillant, les pots netejar amb aigua calenta i sabó de ph neutre. Si cal pots ajudar-te d'un raspallet, vigilant de no ratllar-les. Un cop netes eixuga-les bé amb un drap de cotó suau. Si la joia és mat ho pots netejar amb bicarbonat, bé a raig d'aigua o bé en sec fregant directament amb el raspall. Un cop netes, esbandeix-les amb aigua i eixugar-les bé.

Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica  Articles de la mateixa col·lecció  Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica

DESIG (circonita)
DESIG (circonita)
109€
Arracades
DESIG (doble circonita)
DESIG (doble circonita)
121€
Arracades
DESIG (circonita)
DESIG (circonita)
152€
Anells

També et pot agradar marta joieria artistica  També et pot agradar  També et pot agradar marta joieria artistica

SANT JORDI
SANT JORDI
96€
Polsera