Contacta amb mi

Si tens algun dubte, vols demanar un pressupost o explicar-me la teva idea, omple el formulari de contacte i em posaré en contacte amb tu el més aviat que pugui.

També pots contactar a través del correu electrònic, del telèfon/whatsapp especificat aquí baix, i per xarxes socials.

compartir marta joieria artistica instagram

Marta Rodríguez Viladés
636 918 429
marta@joieriaartistica.com

joieria artística marta girona

ÒNIX CRISTAL·LITZAT marta joieria artistica  ÒNIX CRISTAL·LITZAT  ÒNIX CRISTAL·LITZAT marta joieria artistica

En estoc
ÒNIX CRISTAL·LITZAT

Hi ha pedres que ténen un cert magnetisme. I l'Ònix sens dubte és una d'elles.

Amb la seva cara més natural, les seves cristal·litzacions fan que el seu aspecte sigui sorprenent. Penjoll fet totalment a mà en plata de 1ª llei. La cadena, que li dóna un toc molt elegant, és de plata de llei i ruteni.

Els guerrers la feien servir com amulet per protegir-los durant les batalles. I és que es diu de l'Ònix proporciona calma, ens ajuda a superar les pors i a dissoldre el magnetisme negatiu. 

259€ Iva inclòs

Com el vols?

Llargada
Quantitat
Comparteix

compartir marta joieria artistica

Manteniment

Per evitar que les joies es deteriorin, procura manternir-les allunyades de productes químics com perfums i laques. És important que estiguin en un lloc sec (evita guardar-les al bany), sense pols i evitant que hi toqui la llum directe (evita deixar-les sobre la tauleta o una lleixa). Mantindran el seu bon aspecte si les guardes dins una capseta o joier.

 Si ho necessites, les pots netejar amb aigua calenta i sabó de ph neutre. Pots ajudar-te d'un raspall de dents vigilant de no ratllar-les. Un cop netes eixuga-les bé amb un drap de cotó.

És molt important tenir en compte que les pedres/minerals son naturals, i que com a tal, interactuen amb el seu entorn. Cal tenir especial cura de no submergir-les en aigua (ni al mar  ni a la piscina), i no deixar-les exposades al sol masses hores. Ja que es pot veure afectat el seu color i la seva transparència.

Si observes algun comportament estrany, no dubtis posar-te en contacte per tal de poder-ho avaluar i donar-te solució.

Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica  Articles de la mateixa col·lecció  Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica

ÒNIX CRISTAL·LITZAT
ÒNIX CRISTAL·LITZAT
259€
Penjoll

També et pot agradar marta joieria artistica  També et pot agradar  També et pot agradar marta joieria artistica

QUARS ROSA
QUARS ROSA
80€
Polsera
PEDRA LLUNA
PEDRA LLUNA
66€
Arracades
CALCEDÒNIA COR
CALCEDÒNIA COR
86€
Anells