Contacta amb mi

Si tens algun dubte, vols demanar un pressupost o explicar-me la teva idea, omple el formulari de contacte i em posaré en contacte amb tu el més aviat que pugui.

També pots contactar a través del correu electrònic, del telèfon/whatsapp especificat aquí baix, i per xarxes socials.

compartir marta joieria artistica instagram

Marta Rodríguez Viladés
636 918 429
marta@joieriaartistica.com

joieria artística marta girona

ÒPAL D'ETIOPÍA marta joieria artistica  ÒPAL D'ETIOPÍA  ÒPAL D'ETIOPÍA marta joieria artistica

Encàrrec sota comanda
ÒPAL D'ETIOPÍA

Sens dubte és una pedra que conté una certa màgia. Les partícules d'aigua que conté fan que tingui aquesta gamma de colors espurnejants. 

L'Òpal és molt utilitzat per artistes, ja que és una pedra que augmenta la creativitat i la inspiració. La seva energia manté una dinàmica positiva en els pensaments, atraient serenitat i alegria. 

Anell fet totalment a mà en plata de 1ª llei. 

92€ Iva inclòs

Com el vols?

Mida base anell
Acabat
Quantitat

Com puc saber la mida del meu anell?

Descarregar la plantilla aquí
Comparteix

compartir marta joieria artistica

Manteniment

Per evitar que les joies es deteriorin, procura manternir-les allunyades de productes químics com perfums i laques. És important que estiguin en un lloc sec (evita guardar-les al bany), sense pols i evitant que hi toqui la llum directe (evita deixar-les sobre la tauleta o una lleixa). Mantindran el seu bon aspecte si les guardes dins una capseta o joier.

 Si ho necessites, les pots netejar amb aigua calenta i sabó de ph neutre. Un cop netes eixuga-les bé amb un drap de cotó suau.

És molt important tenir en compte que les pedres/minerals son naturals, i que com a tal, interactuen amb el seu entorn. Cal tenir especial cura de no submergir-les en aigua (ni al mar  ni a la piscina), i no deixar-les exposades al sol masses hores. Ja que es pot veure afectat el seu color i la seva transparència.

L'Òpal conté una gran quantitat d'aigua, de manera que hauràs de tenir cura d'ell perquè es mantingui com nou ja que és sensible als canvis de temperatura (especialment als ambients calorosos i secs) perquè perd humitat i es podria deshidratar.

Per evitar que això passi, evita l'exposició excessiva al sol i a substàncies calentes. Aprofita per mullar-lo quan et rentis les mans. Així mantindràs la seva hidratació natural sense adonar-te'n.

La seva duresa és similar a la del vidre, així que quan el guardis al joier procura que estigui separat de la resta de joies perquè no es pugui ratllar. 

Si observes algun comportament anormal que afecti al seu color, transparència, etc. no dubtis a posar-te en contacte per tal d'avaluar-ho i tractar-ho si fos necessari, amb l'ajuda del lapidari/gemmòleg. 

Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica  Articles de la mateixa col·lecció  Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica

També et pot agradar marta joieria artistica  També et pot agradar  També et pot agradar marta joieria artistica

QUARS ROSA
QUARS ROSA
80€
Polsera
ÒNIX CRISTAL·LITZAT
ÒNIX CRISTAL·LITZAT
259€
Penjoll