Contacta amb mi

Si tens algun dubte, vols demanar un pressupost o explicar-me la teva idea, omple el formulari de contacte i em posaré en contacte amb tu el més aviat que pugui.

També pots contactar a través del correu electrònic, del telèfon/whatsapp especificat aquí baix, i per xarxes socials.

compartir marta joieria artistica instagram

Marta Rodríguez Viladés
636 918 429
marta@joieriaartistica.com

joieria artística marta girona

LABRADORITA marta joieria artistica  LABRADORITA  LABRADORITA marta joieria artistica

Encàrrec sota comanda
LABRADORITA

Es diu que la Labradorita era la pedra dels druïdes i els mags. I no seria d'estranyar, ja que realment sembla que tinguin llum i màgia al seu interior. 

Els seus jaciments es poden trobar a Canadà, Brasil, Xina, Rússia, Estats Units o Madagascar. 

Sempre se li han atribuït poders protectors. Balanceja els xacres, eliminant les energies negatives i atraient les positives.  Calma la ment i afavoreix els llaços afectius.

Penjoll fet totalment a mà en plata de 1ª llei. A la foto, el penjoll està muntat amb antelina negre, però durant el procés de compra pots escollir el color.

105€ Iva inclòs

Com el vols?

Muntat amb:
Llargada
Quantitat
Comparteix

compartir marta joieria artistica

Manteniment

Per evitar que les joies es deteriorin, procura manternir-les allunyades de productes químics com perfums i laques. És important que estiguin en un lloc sec (evita guardar-les al bany), sense pols i evitant que hi toqui la llum directe (evita deixar-les sobre la tauleta o una lleixa). Mantindran el seu bon aspecte si les guardes dins una capseta o joier.

 Si ho necessites, les pots netejar amb aigua calenta i sabó de ph neutre. Pots ajudar-te d'un raspall de dents vigilant de no ratllar-les. Un cop netes eixuga-les bé amb un drap de cotó.

És molt important tenir en compte que les pedres/minerals son naturals, i que com a tal, interactuen amb el seu entorn. Cal tenir especial cura de no submergir-les en aigua (ni al mar  ni a la piscina), i no deixar-les exposades al sol masses hores. Ja que es pot veure afectat el seu color i la seva transparència.

Si observes algun comportament estrany, no dubtis posar-te en contacte per tal de poder-ho avaluar i donar-te solució.

Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica  Articles de la mateixa col·lecció  Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica

LABRADORITA
LABRADORITA
105€
Penjoll

També et pot agradar marta joieria artistica  També et pot agradar  També et pot agradar marta joieria artistica

QUARS ROSA
QUARS ROSA
80€
Polsera
CALCEDÒNIA COR
CALCEDÒNIA COR
86€
Anells
UVAROVITA
UVAROVITA
167€
Polsera