Contacta amb mi

Si tens algun dubte, vols demanar un pressupost o explicar-me la teva idea, omple el formulari de contacte i em posaré en contacte amb tu el més aviat que pugui.

També pots contactar a través del correu electrònic, del telèfon/whatsapp especificat aquí baix, i per xarxes socials.

compartir marta joieria artistica instagram

Marta Rodríguez Viladés
636 918 429
marta@joieriaartistica.com

joieria artística marta girona

UVAROVITA marta joieria artistica  UVAROVITA  UVAROVITA marta joieria artistica

En estoc
UVAROVITA

La Uvarovita és un mineral molt escàs. Per això aquesta és una joia molt especial. D'un color verd intens i amb les cristal·litzacions que caracteritzen la Uvarovita, sens dubte no deixarà a ningú igual.

Polsera feta totalment a mà en plata de 1ª llei envellida. 

Amb propietats relaxants, estimula el xacra cor i sol ser utilitzada com a amulet per atraure les forces espirituals i vincular l'ànima amb la seva naturalesa universal. 

167€ Iva inclòs

Com la vols?

Llargada
Quantitat
Comparteix

compartir marta joieria artistica

Manteniment

Per evitar que les joies es deteriorin, procura manternir-les allunyades de productes químics com perfums i laques. És important que estiguin en un lloc sec (evita guardar-les al bany), sense pols i evitant que hi toqui la llum directe (evita deixar-les sobre la tauleta o una lleixa).

Mantindran el seu bon aspecte si les guardes dins una capseta o joier. La pots netejar amb aigua calenta i sabó de ph neutre. Si cal pots ajudar-te d'un raspall de dents vigilant de no ratllar-les. Un cop netes eixuga-les bé amb un drap de cotó. Si l'acabat és mat ho pots netejar amb bicarbonat, bé a raig d'aigua o bé en sec fregant directament amb l'ajuda d'un raspall de dents. Un cop netes, esbandeix-les amb aigua i eixugar-les bé.

Les pedres naturals interactuen amb el seu entorn. Cal tenir especial cura de no submergir-les en aigua (ni al mar  ni a la piscina), i no deixar-les exposades al sol masses hores. Ja que es pot veure afectat el seu color i la seva transparència. Guarda-les en un lloc sec (evita guardar-les al bany), sense pols i evitant que hi toqui la llum directe (evita deixar-les sobre la tauleta o una lleixa). Mantindran el seu bon aspecte si les guardes dins una capseta o joier. 

Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica  Articles de la mateixa col·lecció  Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica

UVAROVITA
UVAROVITA
172€
Penjoll
UVAROVITA
UVAROVITA
167€
Polsera

També et pot agradar marta joieria artistica  També et pot agradar  També et pot agradar marta joieria artistica

BOLETES
BOLETES
69€
Polsera
UVAROVITA
UVAROVITA
172€
Penjoll
ÒNIX CRISTAL·LITZAT
ÒNIX CRISTAL·LITZAT
259€
Penjoll