Contacta amb mi

Si tens algun dubte, vols demanar un pressupost o explicar-me la teva idea, omple el formulari de contacte i em posaré en contacte amb tu el més aviat que pugui.

També pots contactar a través del correu electrònic, del telèfon/whatsapp especificat aquí baix, i per xarxes socials.

compartir marta joieria artistica instagram

Marta Rodríguez Viladés
636 918 429
marta@joieriaartistica.com

joieria artística marta girona

SANT JORDI marta joieria artistica  SANT JORDI  SANT JORDI marta joieria artistica

En estoc
SANT JORDI

De la llegenda de Sant Jordi, cada any en sorgeix una nova col·lecció càpsula. Això significa que està formada per unitats limitades.

Una joia que et durarà per sempre, però que alhora és gairebé tan fugaç com les parades de roses i llibres. Present a la web fins a finals d'existències.

Polsera feta totalment a mà en plata de 1ª llei.

96€ Iva inclòs

Com la vols?

Llargada
Quantitat
Comparteix

compartir marta joieria artistica

Manteniment

Per evitar que les joies es deteriorin, procura manternir-les allunyades de productes químics com perfums i laques. És important que estiguin en un lloc sec (evita guardar-les al bany), sense pols i evitant que hi toqui la llum directe (evita deixar-les sobre la tauleta o una lleixa). Mantindran el seu bon aspecte si les guardes dins una capseta o joier.

 Si la joia té un acabat brillant, les pots netejar amb aigua calenta i sabó de ph neutre. Si cal pots ajudar-te d'un raspall de dents vigilant de no ratllar-les. Un cop netes eixuga-les bé amb un drap de cotó.

Si l'acabat és mat ho pots netejar amb bicarbonat, bé a raig d'aigua o bé en sec fregant directament amb l'ajuda d'un raspall de dents. Un cop netes, esbandeix-les amb aigua i eixugar-les bé.

Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica  Articles de la mateixa col·lecció  Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica

SANT JORDI
SANT JORDI
96€
Polsera

També et pot agradar marta joieria artistica  També et pot agradar  També et pot agradar marta joieria artistica

BOLETES
BOLETES
57€
Anells
GINKGO (talla S)
GINKGO (talla S)
73€
Arracades
CALCEDÒNIA COR
CALCEDÒNIA COR
86€
Anells