Contacta amb mi

Si tens algun dubte, vols demanar un pressupost o explicar-me la teva idea, omple el formulari de contacte i em posaré en contacte amb tu el més aviat que pugui.

També pots contactar a través del correu electrònic, del telèfon/whatsapp especificat aquí baix, i per xarxes socials.

compartir marta joieria artistica instagram

Marta Rodríguez Viladés
636 918 429
marta@joieriaartistica.com

joieria artística marta girona

CALCEDÒNIA COR marta joieria artistica  CALCEDÒNIA COR  CALCEDÒNIA COR marta joieria artistica

Encàrrec sota comanda
CALCEDÒNIA COR

La calcedònia simbolitza l'amor maternal. Aporta serenitat i harmonia, i manté la teva creativitat. Amb aquest anell la podràs lluïr tallada en forma de cor.

Disseny molt fi perquè la gemma sigui el que més llueixi. Fet a mà en plata de 1ª llei. 

86€ Iva inclòs

Com el vols?

Mida base anell
Acabat
Quantitat

Com puc saber la mida del meu anell?

Descarregar la plantilla aquí
Comparteix

compartir marta joieria artistica

Manteniment

Per evitar que les joies es deteriorin, procura manternir-les allunyades de productes químics com perfums i laques. És important que estiguin en un lloc sec (evita guardar-les al bany), sense pols i evitant que hi toqui la llum directe (evita deixar-les sobre la tauleta o una lleixa).

Mantindran el seu bon aspecte si les guardes dins una capseta o joier. La pots netejar amb aigua calenta i sabó de ph neutre. Si cal pots ajudar-te d'un raspall de dents vigilant de no ratllar-les. Un cop netes eixuga-les bé amb un drap de cotó. Si l'acabat és mat ho pots netejar amb bicarbonat, bé a raig d'aigua o bé en sec fregant directament amb l'ajuda d'un raspall de dents. Un cop netes, esbandeix-les amb aigua i eixugar-les bé.

Les pedres naturals interactuen amb el seu entorn. Cal tenir especial cura de no submergir-les en aigua (ni al mar  ni a la piscina), i no deixar-les exposades al sol masses hores. Ja que es pot veure afectat el seu color i la seva transparència. Guarda-les en un lloc sec (evita guardar-les al bany), sense pols i evitant que hi toqui la llum directe (evita deixar-les sobre la tauleta o una lleixa). Mantindran el seu bon aspecte si les guardes dins una capseta o joier. 

 

Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica  Articles de la mateixa col·lecció  Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica

CALCEDÒNIA COR
CALCEDÒNIA COR
86€
Anells

També et pot agradar marta joieria artistica  També et pot agradar  També et pot agradar marta joieria artistica

GINKGO (talla S)
GINKGO (talla S)
73€
Arracades
QUARS ROSA
QUARS ROSA
80€
Polsera
PEDRA LLUNA
PEDRA LLUNA
66€
Arracades
ÒNIX CRISTAL·LITZAT
ÒNIX CRISTAL·LITZAT
259€
Penjoll