Contacta amb mi

Si tens algun dubte, vols demanar un pressupost o explicar-me la teva idea, omple el formulari de contacte i em posaré en contacte amb tu el més aviat que pugui.

També pots contactar a través del correu electrònic, del telèfon/whatsapp especificat aquí baix, i per xarxes socials.

compartir marta joieria artistica instagram

Marta Rodríguez Viladés
636 918 429
marta@joieriaartistica.com

joieria artística marta girona

PEDRA LLUNA marta joieria artistica  PEDRA LLUNA  PEDRA LLUNA marta joieria artistica

Disponibilitat mitjana
PEDRA LLUNA

La Pedra lluna simbolitza un nou inici. La seva vinculació amb la Lluna ens recorda que tot és cíclic, i el seu efecte calma les emocions en aquestes fases de canvi. Està plena d'energia que ajuda a calmar les reaccions excessives, i a equilibrar les energies femenines-masculines.

Polsera esclava feta a mà en plata de 1ª llei. La mida és ajustable ja que és oberta. Mida aproximada de les pedres en forma de llàgrima: 11.9mm ample x 16.5mm llarg.

95€ Iva inclòs

Com la vols?

Acabat
Quantitat
Comparteix

compartir marta joieria artistica

Manteniment

Per evitar que les joies es deteriorin, procura manternir-les allunyades de productes químics com perfums, colònies i laques. Amb més motiu quan es tracta de pedres naturals, ja que aquestes interactuen amb el seu entorn.

Cal tenir especial cura de no submergir-les en aigua (ni al mar ni a la piscina), i no deixar-les exposades al sol masses hores. Ja que es pot veure afectat el seu color i la seva transparència. És important guardar-les en un lloc sec (evita guardar-les al bany), sense pols i evitant que hi toqui la llum directe (evita deixar-les sobre la tauleta o una lleixa).

Mantindran el seu bon aspecte si les guardes dins una capseta o joier. Si la joia té un acabat brillant, les pots netejar amb aigua calenta i sabó de ph neutre. Si cal pots ajudar-te d'un raspall de dents vigilant de no ratllar-les. Un cop netes eixuga-les bé amb un drap de cotó. Si l'acabat és mat ho pots netejar amb bicarbonat, bé a raig d'aigua o bé en sec fregant directament amb l'ajuda d'un raspall de dents. Un cop netes, esbandeix-les amb aigua i eixugar-les bé.

Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica  Articles de la mateixa col·lecció  Articles de la mateixa col·lecció marta joieria artistica

PEDRA LLUNA
PEDRA LLUNA
93€
Arracades
PEDRA LLUNA
PEDRA LLUNA
96€
Anells
PEDRA LLUNA
PEDRA LLUNA
95€
Polsera

També et pot agradar marta joieria artistica  També et pot agradar  També et pot agradar marta joieria artistica

GINKGO (talla M)
GINKGO (talla M)
83€
Arracades
QUARS ROSA
QUARS ROSA
80€
Polsera
LABRADORITA
LABRADORITA
119€
Penjoll
ÒNIX CRISTAL·LITZAT
ÒNIX CRISTAL·LITZAT
259€
Penjoll